Eva_DEF_online

Binnenkort in het theater

Eva Bos

Spreker

De aanstekelijke muzikale voorstelling ‘Kon Minder’ brengt je in EXTASE over jouw leven. Over alles wat er WEL is en wat de voordelen zijn van tegenslag. Samen met haar vierkoppige band weet de Groningse Randstedeling als geen ander de juiste snaar te raken naar je onderbuikgevoel. ‘Kon Minder’ is ontwapenend en na deze vreugdevolle parade van 1 uur en 23 minuten spuug je het leven weer in de bek. Terug naar wie je bent en waar je jezelf mag zijn. Ohja, en alles is verbonden. Kwantumfysica baby.

*Kon minder (Groningse uitdrukking)

  • Als een Groninger zegt “kon minder”, dan is die doorgaans lyrisch over iets.

Advies: Jessica Borst

Eva Bos

Theatermaker & Spreker

EVA = Eva Bos. Samen met haar powerteam van muzikanten wil ze mensen raken. Met haar rauwe, kwetsbare en tegelijk komische verhalen pakt ze iedereen bij de lurven en zorgt deze rasoptimistische levensverbeteraar ervoor dat je jouw dromen achterna jaagt wanneer jij de zaal weer verlaat. Deze verhalen worden gecombineerd met prachtige muziek die perfect haar oh zo herkenbare gevoelens vertalen.

Najaar 2023 komt haar nieuwe album uit.

Als Trainer-Psycholoog (gespecialiseerd in persoonlijke -en professionele gespreksvoeringstechnieken en gedragsverandering) én Artiest (met haar eigen programma in de Nederlandse theaters) brengt Eva een zeer boeiende combinatie van eigenschappen en kwaliteiten met zich mee.

Met veel enthousiasme en bevlogenheid spreekt Eva over haar passie: hoe wij als mensen en professionals effectiever met elkaar kunnen communiceren. Om (blijvende) gedragsverandering te bewerkstelligen en vooral ook om te verbinden. En dat verbinden haar passie is, zie je terug in haar stijl op het podium.

https://evatraint.nl/

Speellijst