Muziekdistributie

Theatervogels ontzorgt de artiest door het distributie gedeelte op te pakken, met de verdere pakketten kunnen wij in samenwerking met MVSEI Music Group & The Orchard meer doen met en voor de artiest. Belangrijk hierin is dat het masterrecht en het label gedeelte altijd bij de artiest blijft. Theatervogels verzorgt alleen releases. Door verschillende pakketten aan te bieden proberen we dat zo helder mogelijk te maken.

Overzicht van de pakketten:

Pakket 1: Distributie van werk
Door middel van een distributie contract en documentatie over hoe aan te leveren muziek plus bijbehorende content kan een artiest zijn werk via Theatervogels distribueren naar de DSP’s. Wanneer het om nieuwe muziek gaat kan de muziek via The Orchard gepitched worden naar de DSP’s toe voor playlist promotie.

Pakket 2: Distributie en Release planning.
Bovenop de distributie kan MVSEI Music Group ingeschakeld worden om ook de release te plannen samen met de artiest. Wat daar extra bij komt is:

• Release planning
• Storytelling op social media
• Content coaching
• Promo coaching (radio, pers etc..)

Pakket 3: Samenlopen van distributie, release planning en theater shows
Bovenop de distributie en de release planning komt Theatervogels, of het impresariaat van de desbetreffende artiest, er ook bij om te kijken hoe de muziek zich weerhoudt met het plannen van een tour.