Eva Bos

Spreker
Eva Bos (1990) is een inspirerende en frisse spreker en trainer-psycholoog. Met haar ruime podiumervaring en expertise in psychologie weet ze precies hoe ze een zaal moet lezen en haar publiek kan raken. Haar ontwapenende, oprechte en humoristische stijl maken haar keynotes zowel impactvol als memorabel. Met een achtergrond in sociale psychologie en klinische neuropsychologie is Eva gespecialiseerd in verbinding, gedragsverandering en professionele gespreksvoering. Haar werk is diepgaand beïnvloed door persoonlijke ervaringen en haar passie voor effectieve communicatie. Eva is een vrouw met een missie: ze inspireert mensen om meer verbinding te creëren en effectiever te communiceren.

WIE

Eva Bos

WAT

Spreker

Over Eva Traint

Als Trainer-Psycholoog, gespecialiseerd in persoonlijke -en professionele gespreksvoeringstechnieken en gedragsverandering én Artiest met haar eigen programma in de Nederlandse theaters brengt Eva een zeer boeiende combinatie van eigenschappen en kwaliteiten met zich mee. Ze is doortastend en zeer aanvoelend waardoor ze binnen no time een zaal weet te ontwapenen. Ze is sprankelend en fris, het is in alles voelbaar. Het podium is haar thuis.

Met veel enthousiasme en bevlogenheid spreekt Eva over haar passie: hoe wij als mensen en professionals effectiever met elkaar kunnen communiceren. Om (blijvende) gedragsverandering te bewerkstelligen en vooral ook om te verbinden.

Recensies

Marijn Damsma-Blaisse – Bestuurslid Panta Rhei

Eva, wat zijn we je dankbaar voor de manier waarop je een inspirerende avond neerzette voor onze onderwijsstichting Panta Rhei! De avond was voor de MR’en van 17 basisscholen en had als doel om iedereen open te zetten om veranderingen positiever te benaderen. Motiverende Gespreksvoering en Deep Democracy stonden daarbij centraal, en je zong een prachtig lied! We hebben veel gelachen en deze technieken zelf mogen ervaren. Dat was nuttig en inspirerend en tegelijk ook heel gezellig en laagdrempelig. Ook de communicatie voorafgaand aan de bijenkomst en de mate waarin jij je hebt willen verdiepen in onze situatie (dmv een aantal interviews) stel ik zeer op prijs. Bedankt!

 

Noor Schröder – Psycholoog bij Zorgbalans

Eva heeft bij het symposium voor de behandelaren van Zorgbalans een lezing en workshop gegeven over motiverende gespreksvoering. Het contact vooraf was prettig, Eva is enthousiast en denkt graag met je mee. Tijdens de lezing wist zij de aandacht en interesse van het publiek te trekken door haar positieve energie en humor te gebruiken. Door haar lezing kwam de zaal letterlijk en figuurlijk in beweging! Tijdens de workshop zijn er concrete handvatten gegeven om zelf met motiverende gespreksvoering aan de slag te gaan. Veel collega’s, waaronder ik, zijn hierdoor nog verder geïnspireerd geraakt in motiverende gespreksvoering. Al met al kijken we terug op een geslaagde dag en zouden we Eva zeker ook bij anderen aanraden!

 

Iris Bergman – Psycholoog

Eva heeft voor het driedaags Scholingsfestival van Oosterlengte de keynotes verzorgd en aansluitend de workshops motiverende gespreksvoering. In de aanloop naar het Scholingsfestival verliep het contact erg laagdrempelig en prettig. Eva dacht hierbij actief mee over de invulling van het thema en kon hierin snel schakelen, waarbij de keynote volledig aansloot bij de wensen vanuit de organisatie. Voor de keynote heeft Eva meerdere vaardigheden gecombineerd, waardoor de keynote als zeer inspirerend werd ervaren. Het is Eva gelukt om de groep tijdens de aanvang van het scholingsfestival in beweging en aan het lachen te krijgen, maar tegelijk ook een onderliggende boodschap over te brengen met kernelementen uit de motiverende gespreksvoering. Zeker een aanrader als keynote-spreker!

 

Peter Dijkstra – Project -en interimmanager zorg

Eva was de keynote speaker tijdens het driedaags scholingsfestival ‘Samen in beweging’ van Oosterlengte. Ze neemt je op een pakkende manier mee, hoe om te gaan met veranderprocessen, in een mooie melange van scherpe observaties, humor en theater. Dat doet ze door het delen van eigen ervaringen, het schetsen van herkenbare situaties en met veel zelfspot. Ze houd je continu een spiegel voor en zet je op een speelse en elegante wijze aan het denken hoe je om kunt gaan met alle hobbels die je zeker zult tegen komen.

 

Melanie van Hoeve – Bestuurslid MintNed, Trainer Motiverende Gespreksvoering & Paardencoach

Wat een goede keuze hebben we gemaakt met Eva als dagvoorzitter!!!!
Tijdens de organisatie van het congres over Motiverende Gespreksvoering, dat we vanuit MINTned vorm hebben gegeven, waren we op zoek naar een dagvoorzitter. Het werd een duo (Matijs en Eva) Allebei lid van de vereniging. Ik kende Eva als trainer en artiest, maar nog niet in een rol als dagvoorzitter. En wat heeft ze die rol met verve vervuld. De reacties van de deelnemers waren ook super positief.
Wat mij vooral heeft aangesproken is haar energie, de humor, de afstemming met het publiek en haar heerlijke eigen kwetsbare vorm. Top voorbereid en professioneel uitgevoerd.

Speellijst

Klik voor de meest actuele speellijst:

Back to top: