Celebrate the 80’s

Muziek
Wat is typisch jaren ’80? Natuurlijk de Walkman, bandplooibroeken, Pac-man, Miami Vice, neonkleuren, zweetbandjes, E.T. en schoudervullingen, maar vooral heel veel lekkere muziek! Er is in dit decennium zoveel goede muziek gemaakt in bijna even zoveel stijlen: Van de hairspray-hardrock van Europe en Bon Jovi tot mierzoete ballads van Whitney Houston en van nederpop van bands zoals Het Goede Doel en Doe Maar tot de reggae van UB40. In “Celebrate the 80’s” komen de grootste en lekkerste hits uit deze periode voorbij en wordt het publiek getrakteerd op een strakke show waarbij het een hele uitdaging wordt om stil in de stoel te blijven zitten. Dit alles wordt gebracht door vier vocalisten die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben, ondersteund door een vierkoppige band.

WIE

Celebrate the 80’s

WAT

Muziek

WEBSITE

WANNEER

Over Celebrate the 80's

In “Celebrate the 80’s” komen de grootste en lekkerste hits uit deze periode voorbij en wordt het publiek getrakteerd op een strakke show waarbij het een hele uitdaging wordt om stil in de stoel te blijven zitten.
Dit alles wordt gebracht door vier vocalisten die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben, ondersteund door een vierkoppige band.

Recensies

Speellijst

Klik voor de meest actuele speellijst:

Back to top: