Doe Maar Winnetoe

Muziek
De band Winnetoe bestaat uit een groep ervaren muzikanten die een diepe liefde en respect hebben voor het werk van Doe Maar. De bandleden hebben hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene en brengen een schat aan ervaring en passie naar het podium. De band weet de essentie van de muziek te vangen en voegt daar hun eigen frisse en energieke interpretatie aan toe. Het resultaat is een dynamische show die het publiek meeneemt op een muzikale reis door de tijd. Mis deze unieke kans niet om de muziek van Doe Maar opnieuw te beleven. Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst kennismaakt met deze iconische band, de show belooft een feest van herkenning en ontdekking te worden. Kom en laat je meevoeren door de tijdloze klanken van Doe Maar!

WIE

Doe Maar Winnetoe

WAT

Muziek

Over Doe Maar Winnetoe Tribute

Nederland kan zich verheugen op een spectaculaire muzikale ervaring dit jaar, want de Doe Maar tribute band  ‘Winnetoe’ gaat het theater in! Met een show die zowel de grootste hits als de verborgen parels van de legendarische Nederlandse band Doe Maar omvat, belooft Winnetoe een onvergetelijke avond vol nostalgie en muzikaal vakmanschap.

De band die in de jaren ‘80 een revolutie teweegbracht in de Nederlandse muziekwereld met hun unieke mix van ska, reggae en pop, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Hun tijdloze klassiekers zoals “Sinds 1 Dag of 2 (32 Jaar)”, “Doris Day”, “De Bom”, en “Is Dit Alles” hebben generaties geïnspireerd en worden nog steeds gekoesterd door fans van alle leeftijden. Winnetoe eert deze muzikale erfenis door niet alleen de grote hits, maar ook de meer obscure (maar niet minder geliefde) nummers te spelen.

Recensies

John van Luijn (programmeur Paaspop): ‘Het optreden op Paaspop had de spirit en de urgentie die bij vlagen deed denken aan die van het origineel in de begintijd’

Speellijst

Klik voor de meest actuele speellijst:

Back to top: